Blog nedir?

Blog  Bölüm

İnsanların bir web sitesine bilgi ve birikimlerini yazdığı sayfaya blog denir. Blog sıralaması son paylaşımdan ilk paylaşıma doğru kronik bir sırayla ilerler. Bloglar, konuşma biçiminde bilgi sunmak için veya küçük bir grub tarafından üretilebilir. Artık kurumsallar tarafından da bloglar üretilmeye başlanmıştır.

Blog neden açılır?
Bloglar, genellikle kişisel olarak açılır. Kendi sayfanız üzerinden bilgi ve birikimlerinizi karşıdaki insanlara aktarmanızı sağlar. Bloglar, ayrıca kurumlar adına da sayfaya giren kişilere bilgi vermek amacıyla da yazılmaktadır.

Blog için kod bilmek lazım mı? 
Herhangi bir kod bilgisine ihtiyacınız olmayacak çünkü sizin için biz hazır dinamik hızlı bir web sitesi tasarlıyoruz.

Blog yazabilmek için ne yapmalıyım?
Öncelikle bir alan adına ihtiyacınız var. Ardından sitenizi hız ve güvenliğini sağlamanız gerekecektir. Alan adı almak için isimkayit.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ücretli
Alan adı alımlarından sonra blog sitesinin büyümesindeki en büyük faktör göze hoş gelen bir arayüz oluşturmaktır. Böylece blog sayfanız insanların ilgisini çekecek ve gelişecektir. Özel blog sayfası tasarımlarınız için isimkayit.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz
Alan adı işlemlerinden sonra dilerseniz WordPress gibi hazır cmsler kullanarak güzel bir blog sitesi inşa edebilirsiniz.

Blog sitesi üzerinden para kazanabilir miyim?
Siteniz üzerinden çeşitli reklamlar vererek para kazanabilirsiniz. Sitenize gelen hit ve reklam anlaşmalarıyla birlikte bu kazanç çok daha yüksek miktarlara ulaşabilir.
1-Kurum, kuruluş, takipçiler, Satıcılar vs. herkes reklam verebilir.
Herhangi bir kurum veya şahıs sitenizde görüntülenmesi için sizin belirlediğiniz rakamlarda sitenize reklam verebilir.

2-Google Adwords üzerinden reklam verebilirsiniz.
Adwords üzerinden vereceğiniz reklamlar Google tarafından olacaktır tıklama ve görüntülenme üzerine para vermektedir. Bu demek oluyor ki ne kadar insan sitenize girerse o kadar para kazanırsınız, bunun için dinamik, hızlı, güvenli ve göze hoş gelen tasarımlarıma sahip bir web sitesine sahip olmanız gerekmektedir. Güncel hayatta birçok insanın ve kuruluşun blog sitesi vardır. Bu kadar blog siteleri arasından ilk sıralarda görünmek için sayfanıza fazla vakit ayırmanız , özgün içerikler ve güncel konuları büyük kitlelere aktaracak yazılar yazmanız ve blog sitenizin temasını her kitleye uygun göze hitap edici yapmanız gerekecektir.