E-Ticaret hakkında her şey

E-Ticaret Blog

İnternet üzerinden yapılan online alışveriş sistemine “e-ticaret” denir. İnternet üzerinden sanal veya gerçek ürünler satmak için kurulan internet mağazaları, günümüzde internet üzerinden birçok eşya, giyim, sanal dünya, yemek gibi normal bir alışveriş merkezin de satılan her şeyin satışı gerçekleştirilmektedir. Böylelikle bir mağazaya vereceğiniz 5 ila 100bin TL arası kiralardan kurtulmuş olursunuz.

İnternet üzerinden nasıl satış yapabilirim?
Öncelikle bir alan adına ihtiyacınız var. Bu alan adını www.isimkayit.com adresinden alabilirsiniz bu alacağınız alan adı sizin mağazanızın adı olacaktır. Onun için alan adını alırken mutlaka satış yapacağınız malzeme ile ilgili olması sizin için faydalı olacaktır. Mesela alan adımız “giysisatisi.com” olsun burada satacağımız malzemeler giysi olacağından sadece giysi alacak kitleye hitap edecek ve ilgi çekici olacaktır. Ayrıca satacağınız malzemeyle ilgili bir web site ismi seçince Google sizi bir adım önde çıkartıyor.

Alan adı aldıktan sonra www.isimkayit.com adresinden hosting kiralamayı da ihmal etmeyin. Hosting hizmeti size güvenli sayfa yöneticiliği bunun yanında 7/24 canlı destek ekibi ile olası bir sorunda büyük katkı sağlayacaktır. Ekonomik fiyatlarımıza göz atmak için isimkayit.com adresini ziyaret ediniz.
E-Ticaret sistemi nasıl olmalı?
Bir e-ticaret sitesinin olmazsa olmazları şöyledir;
1-Görsellik
Sitedeki görsellik satacağınız ürünün kaliteli gözükmesi açısından önemli bir kavramdır. Kalite ne kadar artarsa kişi sayısı da o kadar artacaktır.
Siz değerli müşterilerimiz için profesyonel içerikler ve resimler için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

2-Profesyonel E-Ticaret teması
E-Ticaret siteniz, kullanışlı, kolay anlaşılır ve profesyonel temalar ile hazırlanmalıdır. Profesyonel temalar, sıradan temalara oranla çok daha fazla kitleye ulaşır ve daha yüksek miktarlarda para kazandırır.
Siz değerli müşterilerimiz için profesyonel bir web teması için canlı destekten yardım alabilirsiniz.

3-Reklam
E-Ticaret’te en önemli olan unsur reklamdır. Çünkü ne kadar kaliteli yerlere reklam verirseniz o kadar kullanıcıya ulaşırsınız ve bu da size fazla miktarlarda kazançlar sağlar. Peki reklamlar nerelere verilmeli? Bilinçsizce reklam vermemeliyiz, çünkü bir giysi satıcısıysanız giysi üzerine olan tasarımcılara, eleştirmenlere, kısaca giysi sektörlerine reklam vermeniz siteniz adına müthiş gelişme sağlayacaktır. 
Onun için unutmayalım ki mutlaka reklamlar alanımız üzerinde verilmelidir. Mesela Giysi siteniz varken araba sektörüne bulaşmayın. Bu size gelecek kullanıcı sayısındaki beklentileri karşılayamayabilir. Unutmayın piyasaya nasıl giriş yaparsanız o şekilde devam eder.
Siz değerli müşterilerimiz için profesyonel sosyal medya ve reklam danışmanlığı desteği almak için tıklayınız.

E-Ticaret yapmanın avantajları nelerdir?
Diyelim ki bir mağazanız var. Bu mağazanızda giyim üzerine malzemelerin satışını yapıyorsunuz. Günlük mağazanıza maksimum 250 ve 1000’kişi ziyaretçi ediyor. Eğer insanların çok fazla uğradığı bir caddede değilseniz bu sayı 50 ila 250 kişi arasına kadar düşebilir. Bu miktarlar müşterilerde aylık maksimum 5000 ila 100 000 TL arasında bir miktar kazandırmaktadır. 
Güzel para değil mi? Fakat bir şeyi hesaba katmadık, gider maliyeti. Gider maliyeti bazı durumlarda gelen maliyetten bile fazla olabiliyor. 

İşte e-ticaret burada devreye giriyor. E-Ticaretin gereklilikleriyle yerine getirdiğiniz taktirde kazancınız bir hayli artacaktır çünkü siteniz ne özenli ve güzel olursa o kadar müşteriniz olacaktır. Bu da, sitenize sınırsınız miktarda ziyaret edilmesini sağlayacaktır. Çünkü 1 ayda gelen müşteri sayısından kat kat fazlası sizin e-ticaret sitenize 1 günde geleceğinden dolayı muazzam miktarda paralar kazanmanız mümkün..

E-Ticaret Sitesi nasıl oluşturabilirim?
Bir e-ticaret sitesine sahip olmak için hosting, alan adı ve en önemlisi bir e-ticaret yazılımına ihtiyaç duyulmaktadır. Ekonomik, hızlı ve dinamik bir e-ticaret sistesine sahip olmak için isimkayit.com adresinden bizimle iletişim kurabilirsiniz. Uzman grafik ve yazılım ekibimiz sayesinde size özel, en iyi şekilde tasarımlar ve projeler oluşturarak hiçbir yazılım ve kod bilgisine sahip olmadan tamamen dinamik ve özgün bir e-ticaret sitesi sahibi olabilirsiniz. Bu e-ticaret sitesi sayesinde dünyanın her yerinden hızlı bir şekilde ürünlerinize ulaşılabilir ve satışını gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede ürünlerinizi global pazara sunarak yüksek gelirler elde edebilirsiniz.