Hangi Hosting Siteme Uygun

Hangi Hosting Siteme Uygun

Website kurup gelişmenin en önemli unsurlarından biri şüphesiz hostingdir. Profesyonel site tasarımlarının yanı sıra hız ve güvenlik konusunda da size bir çok olanak sağlar. Hiç kimse kaynak yetersizliği yüzünden geç açılan ya da erişimi sürekli kesilen bir siteye girmek istemez. Bu da sitenizin zamanla popülerliğini kaybetmesine ya da bir çıkış yakalayamadan gelişememesine yol açar. İşte böyle durumlarda alacağınız hosting hizmeti kurtarıcınız olacaktır. Sizlere, sitenizin içeriğine göre seçebileceğiniz hosting hizmetlerinden bahsedelim.

Hangi CMS İşletim Sistemini Tercih Edersiniz?

CMS sistemleri sitenizin içeriğini oluşturmak için kullanılan sistemlerdir. Wordpress, Joomla, Opencart veya diğer CMS sistemleri gibi birbirinden farklı yazılımları tercih edebilirsiniz. Her bir sistem farklı gereksinimlere ihtiyaç duyabilir. Örneğin; Linux işletim sistemi Wordpress yazılımlı bir site için en uygun olanıdır. Bunun yanı sıra WordPress Hosting olarak satılan paketler de siteniz için en iyisi olacaktır.

Sitenizin İçeriği Neyi Barındırıyor?

Kendi blog sitenizi kurup yazılarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşmak istiyorsanız, 1 GB’lık bir alan sizin için yeterli olacaktır. Paylaşımlı hostingleri tercih edebilir, uygun fiyatlarla bir sunucu kiralayabilirsiniz. Ancak, yüksek veri trafiği içeren, yani radyo yayını ya da e-ticaret siteleri gibi daha fazla disk alanına ihtiyaç duyulan siteler için daha yüksek paketli ve daha yüksek disk alanına sahip bir hosting tercih etmelisiniz.

Hangi Paket Bütçenize Uygun?

Hosting seçimi yaparken sınırlı bütçeye sahip olan kullanıcıların, hem sitenin gereksinimlerini hem de bütçesini dikkate alarak bir seçim yapması gerekir. Bazı durumlarda bütçenin az olması, site gereksinimlerini karşılayamayacak bir hosting seçimi yaptırabiliyor. Bu durumda bütçenize uygun hosting hizmetlerini belirlemeniz gerekir.

Bütçenizi zorlamayacak, hızlı ve hesaplı paketlerimize göz atmak için tıklayın.