Korona Virüs Önlem Bildirgesi

Korona Virüs Eylem Planı - Uzaktan Çalışma

Değerli ziyaretçilerimiz ve müşterilerimiz,

Bilindiği gibi global bir virüs salgını artık ülkemizi de tehdit etmeye başlamıştır. Bu kapsam altında İsim Kayıt Veri Merkezi ve Yazılım Hizmetleri A.Ş. olarak bazı bölümlerimizde Afet Eylem Planımız devreye alınmış ve bu kapsam altında bazı departmanlarımız uzaktan çalışma sistemine geçecektir.

Web Tasarım bölümümüz(Grafik tasarım ve frontend), Web yazılım bölümümüz(Backend), Mobil yazılım bölümümüz ve bu bölümlere ait destek bölümü artık sizlere güvenli bir şekilde #evdekaltürkiye sloganı ile evlerinde hizmet vermeye devam edecektir. Bu hizmet kapsamında firmamızdan aldığınız ve/veya alacağınız hizmetlerde her hangi bir gecikme veya öteleme yapılmamasına özen gösterilmiş ve uygun ortamlar çalışanlarımız tarafından hazırlanmıştır.

Müşterilerimiz ile yapacağımız toplantılar virüs salgını nedeni ile artık kendi alt yapı ve yazılımımız kullanılarak video toplantı şeklinde uygulanacaktır. Böylelikle yüz yüze görüşmelerimiz ancak video konferanslar ile gerçekleşecektir. Diğer tüm görüşmelerimiz telefon ve mail sistemi ile aynen devam edecektir.

Veri Merkezi hizmetlerimizde çalışan ekibimiz için gerekli steril ortamlar hazırlanmış ve sürekliliği sağlanmıştır. Olası daha farklı afet durumları olası olumsuzluklara karşı gerekli tüm önlemler alınmıştır.

Sizlere yine kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.

Müşterileri ile bir aile olmayı benimseyen İsim Kayıt ailesi olarak her şeyden önce virüsten doğrudan veya dolaylı etkilenmiş herkese şifalar diler, tüm kalbimizle tekrar sağlık diliyoruz.


İK Web Tasarım Ekibi,

İsim Kayıt Veri Merkezi ve Yazılım Hizmetleri A.Ş.