Sunucu barındırma hizmetleri nedir?

İngilizce Co-Location kelimesinden, dilimize, Sunucu Barındırma Hizmetleri adı altında geçiş yapan hizmetimiz, aynı zamanda, ortak konum, ortak yer anlamlarına da gelebilmektedir. Sunucu barındırma hizmetleri; yüksek maliyetleri aza indirebilmek için kişi ya da kuruluşların kullandığı sistemlerdir. Veri merkezlerinden alacağınız sunucular sayesinde, hem enerjiden tasarruf etmiş, hem de sunucunuzun bakım ve kontrol maliyetlerini en az seviyeye indirmiş olacaksınız. Bunun yanı sıra 7/24 açık kalan sunucularımız sayesinde, kesinti yaşamayacak ve kaliteyi hissedeceksiniz.

Kendi ofis bünyemizde barındırdığımız sunucularımızı, özel fiber alt yapımız, özel soğutma sistemlerimiz ve yüksek voltajlı jeneratörlerimiz sayesinde en yüksek kalitede ve kesintisiz kullanabileceksiniz. Bunun dışında, sunucu odamıza, uzman ekiplerce yerleştirilen özel FM200 yangın tüpleri, olası bir yangın durumunda, herhangi bir fiziksel müdahaleye gerek duymadan otomatik olarak yangına müdahale edebilecek. Ayrıca, 7/24 Youtube ve Facebook hesaplarımızdan canlı yayınladığımız sunucu odamızı dilediğiniz gibi kontrol edebilecek ve izleyebileceksiniz. Günün her saatinde, canlı destek ekibimiz sayesinde, sunucunuzla alakalı oluşabilecek herhangi bir probleminize anında müdahale edilebilecek ve anlık olarak düzenlemeleriniz gerçekleşecektir. Ekonomik VDS ve VPS paketlerimiz, uzman kadromuzla her zaman yanınızdayız.

Sunucu barındırma

 Sunucu barındırma, şirketinizin hızlı ve kesintisiz erişim sağlaması amacıyla geliştirilmiştir. Dilediğiniz zaman kendi sunucunuza erişebilecek, ayarlarınızı güncelleştirebilecek ve istediğiniz herhangi bir bilgiye tek tıkla ulaşabileceksiniz. İnternet üzerinde kullanmak istediğiniz içeriklerin her birini, bu hizmet sayesinde kolaylıkla ve kesintisiz bir şekilde kullanabileceksiniz. Bunun yanı sıra, sunucunun, sağlıklı bir şekilde kullanılması ve uzun ömürlü olması açısından rutin kontrolleri için gereken, makineler, kabinetler, jeneratörler, soğutma sistemleri ve güvenlik gibi maliyetli sistemler, şirketimiz tarafından sağlanacak ve kontrolleri yapılacaktır. Sunucu barındırma hizmeti size, daha az maliyetle, çok daha yüksek performans sağlayacaktır.

Gelişmekte olan bir şirket ya da web sitesine sahibim sunucu barındırma hizmeti yararlı olur mu? 

Şirketinizi yeni kurduysanız ve hızla gelişiyorsa, sunucu barındırma hizmetimiz tam size göre. Sunucu barındırma hizmeti sayesinde enerji, soğutma ve güvenlik sistemleri gibi extra maliyetli işlerden tasarruf edecek ve şirketinizin performansını olumlu yönde etkileyeceksiniz. Aynı şekilde gelişmekte olan profesyonel bir web sayfası yönetmek için de sunucu barındırma sistemi işinizi kolaylaştıracaktır.Sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz, isimkayit.com ve ikwebtasarim.com adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz.